Kies voor een betrouwbare partner. Kies U-Boss Nautique

15/02/2021

U-BOSS Nautique B.V. is een jong en succes- vol bureau voor de binnenvaart. En U-Boss Nautique zoekt jou. Ben je kapitein, stuur- man of matroos, en zoek je tijdelijk werk of eventueel ook vast, dan kun je bij U-Boss Nautique aankloppen. Het bureau beschikt over een breed netwerk van bedrijven en organisaties in de maritieme sector, waar altijd wel een vacature openstaat.

Reders, havenbedrijven en scheepseigena- ren in Nederland op zoek naar bemannings- leden doen graag zaken met Cynthia Barron. Cynthia is de directeur van U-Boss Nautique met een zee aan ervaring. Die deed ze op in de regio Amsterdam. Ze bemiddelde perso- neel voor de havens en tal van werven, in

de rondvaartbranche en in de pleziervaart. Vijf jaar geleden stapte Cynthia over naar U-Boss Uitzendbureau en runde voortaan daar de Nautique afdeling. Nu bemiddelt en detacheert ze ook voor de tank- en bulk- vaart. Met hetzelfde succes.

Binnen vijf jaar is U-Boss Nautique uitge- groeid tot een naam in de binnenvaart,

dankzij Cynthia’s professionele omgang met de klanten en flexwerkers en de continue kwaliteitsbewaking. Het bureau houdt voor haar klanten toezicht of de certificaten en trainingen van de kandidaten in orde zijn. NEN certificeringen en regelmatige VRO in- specties staan garant voor deskundigheid binnen het bureau en voor fair labour-prak- tijken met eerlijke tarieven en transparante afspraken. En natuurlijk worden de kandi- daten met praktijkgerichte bijscholingen en cursussen gesteund. Zo kunnen ze zichzelf verder ontwikkelen en een volgende carriè- restap zetten. De opdrachtgevers van U-Boss Nautique waarderen dat zoals blijkt uit de resultaten van 2020.

De groei gaat verder
Behalve Nederlandse schippers die tijdelijk willen werken, kloppen er steeds meer kan- didaten van buiten Nederland bij haar aan. Daar is Cynthia blij mee: “Er zitten echt goed gekwalificeerde kandidaten in Duitsland of in Polen en andere Oost-Europese landen. Jonge mensen, maar ook gepensioneerden die aflosbeurten willen draaien. Wij werken

graag met deze kandidaten. We zoeken ge- richt de juiste match voor hen.”

U-Boss Nautique breidt uit
Het bureau gaat de grenzen over. Cynthia zoekt samenwerking met collega-bureaus in Duitsland, België en Oost-Europa, om elkaar te helpen vacatures met kandidaten te be- zetten. “We willen de vijver groter maken,” noemt Cynthia dat. Daarom wil ze ook meer goede kandidaten uit de buurlanden en Oost-Europa onder haar hoede nemen. Met de ervaring die ze heeft met bemanningsle- den uit bijvoorbeeld Polen, Tsjechië, Letland of Roemenië, wijst Cynthia deze mensen in het Nederlandse vaarwereldje de weg.

Oproep: klop aan!
Of je nu een beginnend of ervaren schipper bent. Als zzp-er, in flexibel of vast dienstver- band wilt werken. Of je in de rondvaart, op een grote binnenvaarttanker of misschien

off-shore je kunnen wilt laten zien. Het kan meteen, want we zoeken per direct stuurlui, matrozen en schippers voor verschillende tankers en containerschepen. Alle actuele vacatures zijn te vinden op de website. U-Boss Nautique – het bureau voor U.

MENU

Close

Vragen over je toekomstige carrière?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een (tijdelijke) baan met pit? Wij leggen graag de perfecte match!
magnifiercrosschevron-down