Missie

U-Boss Nautique is de kleinschalige en gespecialiseerde uitzendspecialist die al jaren prominent aanwezig is in de binnenvaart. U-Boss Nautique is gevestigd in Utrecht en is landelijk actief in de binnenvaart. Wij hebben werk in diverse takken dat uiteenloopt van tankervaart tot passagiersvaart.

Missie

‘We houden graag de vaart erin, het leveren van goede binnenvaart personeel is waar wij voor gaan' wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan deze mooie filosofie.

Omdat geen individu hetzelfde is, vraagt het leren kennen van een persoon om de nodige zorg en aandacht. Met onze persoonlijke en betrokken benadering zorgen wij ervoor dat wij onze kandidaten echt leren kennen. Ons motto luidt: 'ken iemands persoonlijke drijfveren, dan weet je ook wat iemand zakelijk gelukkig zal maken'.

Een gelukkig mens op de werkvloer zal immers het beste uit zichzelf halen en optimaal functioneren. Uiteindelijk zal dit stuk arbeidsvreugde weer een positief effect hebben op de resultaten van een organisatie.

Met onze werkwijze kunnen wij daarom veel meer dan alleen het samenbrengen van gekwalificeerde kandidaten voor een opdracht.

Per slot van rekening hebben wij onze opdrachtgevers door de jaren heen ook persoonlijk leren kennen en weten daardoor evengoed wat hun gelukkig maakt.

Door onze handelswijze zijn wij dan ook veel beter in staat om als verlengstuk van een reder te dienen. Het succes van een organisatie wordt tenslotte bepaald door de mensen die er werkzaam zijn en hier dragen wij, zoals gezegd, graag ons steentje aan bij.

MENU

Close

Vragen over je toekomstige carrière?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een (tijdelijke) baan met pit? Wij leggen graag de perfecte match!
magnifiercrosschevron-down